Kaikkeen sitä muksujen takia joutuukin. En ole koskaan erityisemmin pitänyt raa’an lihan käsittelystä. Vielä vähemmän pidän broilerin ja sian sydämien paloittelusta. Hakusessa on Vääpelin mielestä vastustamaton makupala. Toivottavasti onnistaa.
Muoks: Raakana sydämet haisee pahalta, keitettynä vielä pahemmalta.
Muoks2: Melko vastustamattomia tuntuvat olevan. Palkkapussille oltiin menossa ihan omin luvin =o) Katsotaan toimivatko sopivana houkuttimena keskiviikkona.
Meillä Piki rakastaa raakaa possunsydäntä - Indy käy haistelemassa lautasella, jos sattuu olemassa Hilma kylässä syömässä... Tänään, vihdoinkin aloitan karstaamisen! Pakko tehdä vähän kerrallaan, käsi ei kestä muuten. Vääpelin karvat ovat kaksivärisiä (vaaleita ja tummia), joten ajattelin jatkaa samalla linjalla ja laittaa mukaan sekä vaaleaa kainuunharmasta ja tummempaa ahvenanmaalaista. Kumpikaan ei yksin riittäisi, mutta näin riittävät.
VastaaPoista