perjantai 27. maaliskuuta 2009

Stressireaktio / Stress reaction

Asian laitahan on niin, että on hyviä päiviä ja on huonoja päiviä. Tänään oli huono päivä.

There are good days and there are bad days. Today was a bad day.

Aamulla toinen autoista ei käynnistynyt. Noh, ei auttanut kuin viedä mies töihin ja suunnata itse töihin jo toivoa, että kerkiän ajoissa. Eikä töissäkään sujunut sen paremmin; eräässä opettamassani ryhmässä on oppilas, jolla ei ole kontrollia ja johon kukaan ei saa mitään kontrollia. Tarvinneeko puhua siitä sen enempää. Niin, ja iltapäivällä mies totesi, että moottoriremppa on edessä toiseen autoista. Ei naurata, kun on rahat muutenkin tiukilla.

Muoks: Tuli siis aika kiire lähtö aamulla. Unohdin kaulahuivin kotiin ja tietenkin oli päivällä ulkovalvonta. Lopputuloksena pieni ärsyttävä yskä äityi oikeaksi yskäksi ja tietenkin yskänlääkepullossa on kolmio. Eihän sitä voi ottaa, kun pitää ajaa autolla =o(

One of the cars didn't start this morning. Luckily both of us got to work on time. Well, my day didn't continue any better. Teenagers can be very difficult fronm time to time.

Joskus ajattelen, että päästäni täytyy todellakin puuttua muutama ruuvi. Työskentelen tällä hetkellä yläkoulussa ja suurimman osan ajastani nautin työstäni.

Mutta iloisempiin asioihin: Kotona postilaatikossa nökötti pääsiäisen keltainen paketti, SNY-paketti toisin sanoen. Paketista paljastui valkoista suklaata, puikkomittari, vähän teetä (kofeiinitonta! olin luullut, että ainoastaan vihreä tee yäk on kofeiinitonta, mutta on niitä näemmä muitakin) ja vyyhti virolaista villalankaa.


Langalle keksin jo käyttöä. Aion tehdä siitä Dragon of Happiness -huivin. Tosin riittoisuus epäilyttää hieman, toivottavasti riittää.

Reagoin stressiin usein saamalla siivousinnostuksen. Kaikki pitää saada millilleen paikalleen. Mutta onko aivan tervettä haluta järjestää puulato? Tein polttopuita ajankulukseni, kun mies viettää saunailtaa työporukan kanssa ja lupasin hakea kyliltä kotiin illalla. Silloin tuo mielihalu yllätti.

If I get stressed, I got the feeling that I need to start cleaning. Everything got to on it's place. But is it really sane to want to clea up the woodshed?

PS: Olen käynyt postissa kolmena peräkkäisenä päivänä. Saavutus sekin.

PPS: Leikkasin kiinanruusuani, jos haluat pistokkaita, niin ota yhteyttä allekirjoittaneeseen. Postikulujen hinnalla voin lähettää kunhan ilmat lämpenevät. Tai sitten vaihdossa toisen moiseen pistokkaaseen.

PPPS: Oli vielä muutakin...Luetut kirjat on vihdoinkin päivitetty tuonne valmiisiin.

1 kommentti:

  1. Mulla samanlainen päivä töissä.Mut jospa se tästä muuttuu paremmaksi.Ainakin aurinko paistaa!Ja on viikonloppu ja autonhan saa aina korjattua:)

    VastaaPoista