perjantai 13. helmikuuta 2009

Perjantai 13 / Friday 13th

Kun tulin töistä kotiin, huomasin, että Houdini oli oksentanut. Lähempi tarkastelu osoitti, että oksennuksessa oli erittäin todennäköisesti verta. Ei kun pikainen soitto eläinlääkärille ja kissa boxiin ja auton nokka kohti eläinlääkäriä.

Eläinlääkärissä otettiin sitten lämpö, verikoe ja röntgen kuvat. Lopputulos: tulehdusarvot normaalit, hieman alilämpöä ja peräsuoli täynnä tavaraa. Varuilta saatiin antibiootti piikki, koska on viikonloppu tulossa ja parafiiniöljyä kahdesti päivässä 5 ml kolmen päivän ajan, että suoli tyhjenee.

Onneksi ei ilmeisesti ole vakavammasta kyse, vaan vaiva on melko yleinen kissoilla ja hoituu, kun muistaa antaa parafiiniöljykuurin pari kertaa vuodessa.

Erittäin lämmin kiitos Eläinklinikka Takalan väelle, joka otti vastaan vaikka aukiolo aika oli mennyt jo ohi ja hoiti asiantuntevasti sekä kissan, että huolestuneen omistajan.

Lievästi sanottuna säikähdin pirusti.

When I came home fron work, I found out that Houdini had been throwin up, it looked like blood. I called to the vet and took Houdini there. Luckily, it wasn't serious; paraffine oil cure should fix the problem.

But, I got really scared, really.

2 kommenttia:

  1. Huh, ymmärrän täysin ton säikähtämisen! Uutena vuotena, kun Indy oli kipeä, olin itsekin sairas huolesta.

    VastaaPoista
  2. Iltaa!! Paketti olisi tulossa pikku hiljaa :) Ongelma on nyt se, että siinä kiirreessä unohdin ihan laittaa kortin paketin mukaan!! Vaikka kirjoitettuna jo :( No, tiedät kyllä että on sny-paketti tiedossa kun se sinun luo saapuu ;) T. Snysi

    VastaaPoista