torstai 22. toukokuuta 2008

Blogien ihmeellinen maailma

Kaikki on niin uutta ja ihmeellistä. Tänäänkin meni hetki jos toinenkin tutkaillessa mitä kaikkea netistä löytyy. Pääasiassa tuli tutkailtua noita RSS-syötteitä. Jonkinlaisen kuvan sain asiasta, mutta suomenkielistä rautalanka versiota en löytänyt. Kyllähän tuo englantikin taipuu ongelmitta, mutta mieluummin lukisin suomeksi, niin ymmärryskin olisi varmasti parempi. Joten, tietääkö kukaan (vielä) harvoista lukijoitani mistä löytyisi suomenkielistä rautalankaa asiasta?

RSS:ään törmäsin liityttyäni Blogispottiin ja lisättyäni blogini sinne. Siellä sitten kysyttiin tuota blogin RSS:ää. Aikani pähkäiltyäni päädyin lisäämään tuon sivun alalaidasta löytyvän tilaa: blogitekstit (Atom) linkin. Liekö sitten oikea, mutta se siellä on.

Lisäksi viime aikoina on tullut tutustuttua sähköpostilistojen ihmeelliseen maailmaan. Tietenkin opiskelujen puolesta on tullut oltua listalla, jos toisellakin, mutta tällä kertaa tämä on henkilökohtaista. Pohdiskelin muutaman ihmisen kanssa miksi kiinanruusuni ei kuki. Noh, ilmeisesti kyse on valon puutteesta, kaiken muun pitäisi olla ok. Tai sitten se vain ei halua yksinkertaisesti kukkia. Mistäpä sen aivoitukset tietää.

Illasta tuli siivoiltua miehen kanssa autotallia. Seuraavaksi on vuorossa grillikyljen grillausta ja Lostin katsomista. Niin, ja tuli poksautettua sampankalja pullokin, kun sain minulle tosi vaikean fysiikan kurssin vihdoin ja viimein suoritettua.

Blogi etsii vielä muotoaan, joten kaikenlaisia kummallisuuksia saattaa esiintyä etenkin sivupalkissa. Jossakin on varmaan nappi, josta saisin blogini ei-julkiseksi muutosten/kokeilujen ajaksi, mutta en ole löytänyt sitä vielä/olen ohittanut sen huomaamatta sitä. Lisäksi, koska olen kunnianhimoinen, kaiken olisi tarkoitus tulla myös englanniksi. Aloittelen ensin yhdellä kielellä ja käännän tekstejä toiselle sitten ajan salliessa.

Nyt tämä neiti lähtee grillaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti