lauantai 3. heinäkuuta 2010

Oma talo

Tästä se sitten lähtee. Tai on jo oikeastaan lähtenyt. Niille, jotka asiasta ovat jo tienneet pitemmän aikaa, niin tämä ei ole se alkuperäinen tontti. Tosin samalta kylältä ja saman tien varresta. Tälle kaupunki suostui myöntämään rakennusluvan. Koko prosessista kaupungin kanssa olisi vähän yhtä ja toista sanottavaa, mutta ei julkisesti. Kuin; yksityinen ei saa ilmeisesti rakentaa sadan metrin päähän joesta (pikemminkin puropahasesta) vajaan hehtaarin tontille,  kun taas kaupunki saa rakentaa uuden poliisilaitoksen joen ääreen. Mutta se siitä.

 

Kuvat ennen aloitusta ovat miehen kamerassa, laitan niitä tänne mahdollisesti sitten joskus jos muistan.  Tässä muutamia kuvia menneiltä viikoilta:

 

001

 

Tuossa rojukasan paikalla oli vanha navetta. Näkee seuraavasta kuvasta ehkä vähän paremmin.

 

002

 

Puita on kaadettu varmaan yhteensä puoli hehtaaria. Mukaan lukien yksi valtava koivu. Etualalla näkyy vielä ko koivun palasia. Sen takana oleva alue oli kokonaan täynnä pajua ja puuta.

 

talo 002

 

Uutta tietä rakennettu:

 

talo 005

 

Osa kaadetuista puista on jo sahattu. Vieressä odottaa toinen satsi.

 

talo 007

 

Pihaa vielä toisesta suunnasta kuin mitä ensimmäisessä kuvassa. Tuo vanha talo tullaan myös purkamaan, kun on saatu talo ja ulkorakennus pystyyn.

 

talo 008

1 kommentti:

  1. Älkää ihmeessä purkako tuota vanhaa taloa! Tehköö kulttuuriteko ja myykää se nyt ainakin siirrettäväksi! Suomessa ei ole yhtäkään vanhaa taloa liikaa, niitä on purettu ja tuhottu aivan liian monta jo!

    VastaaPoista