sunnuntai 23. elokuuta 2009

Valmista/Finished

Vihdoin ja viimein on aika esitellä valmiita töitä. Ensin pitkään ja hartaudella neulomani huivi:

I have finally something finished to show:

hb

hb2

Malli/ Pattern: Heere Be Dragone

Suunnittelija/Designer: Sharon Winsauer

Koko/Size: Leveys/Width 147 cm, korkeus/height 102cm

Lanka/Yarn: Wetterhoff Sivilla 3 vyyhteä/skeins

Haastava malli, mutta mukava neuloa. Ainoana ongelmana olivat reunukset. Inhoan yli kaiken neuloa lyhyitä kerroksia ja koska reunukset neulottiin viimeisenä, tekemistä riitti. Itse huiviosa on ollut valmiina jo huhti-/toukokuussa. Pingotusta ja päättelyä vaille valmis se oli 22.7.2009. Aloitettu 1.1.2009. Yläreunuksen jouduin neulomaan ohjetta kapeampana, koska lanka olisi muutoin loppunut kesken, muutoin on tehty ohjeen mukaan lukuisilla virheillä höystettynä.

Challengin pattern, but I liked it. Only problem were borders. I don’t like to knit short rows and because borders were knit afterwards, there wre many short rows to knit. The shawl itself has been finished already in april/may. I finished the knitting in 22.7.2009. I started the shwl in 1.1.2009. The top borders is narrower than in the pattern, because I didn’t have enough yarn. Besides that, it’s knit according the pattern with plenty of mistakes.

sukat

Malli/ Pattern: Perussukat / Basic socks

Lanka/Yarn: Colinette Jitterbug

Huivin valmistumisen jälkeen kaipasin jotakin helppoa neulottavaa. Sukat on neulottu kärjestä aloittaen 8-aloituksella ja tiimalasi kantapäällä. En oikein tykkää tiimalasi kantapäästä, koska se ei oikein istu jalkaani ja lisäksi siitä tulee aina reikäinen vaikka mitä koettaisin tehdä. Tämä on kuitenkin ainoa kantapää, jonka osaan tehdä kärjestä aloitettaviin sukkiin. Aikaa kului suunnilleen ilta tai puolitoista.

After finishing the shawl, I needed something easy to knit. So, basic sock were next in line.

4 kommenttia:

  1. Pöh, blogger temppuilee, kirjoitan uudestaan ja toivon, ettei eka ilmesty tänne kummittelemaan. Siis, upea huivi!

    Ja Vääpelin karvat on pesty ja putsattu, odottavat karstaamista. Yhtenä yönä heräsin vartin yli kolme kamalaan rapisteluun. Karvat ovat olleet pianon päällä paperikassissa. Piki oli työntänyt päänsä kassin kahvaan eikä päässyt pois... Se levitteli karvoja pitkin makkaria... Nyt on karvat piilotettu komeron perukoille ;)

    VastaaPoista
  2. Hieno, erikoinen huivi!

    VastaaPoista
  3. Upea huivi!
    Mutta piti kommentoimani noita kärjestä aloitettavia sukkia. Niitä minäkin mieluiten teen, mutta neulon niihin kyllä ihan "perinteisen" kantapään. OK, tuleehan se ikään kuin nurin päin, mutta mielestäni istuu niinkin päin jalkaan ihan mukavasti, niin enpä ole antanut sen haitata = )

    VastaaPoista
  4. Täällä kurkistelemassa. Kissa löytyy näköjään täältäkin ja tuo juttu tuosta auto-vainaasta huvitti (älä kerro miehellesi, jos vaikka pahastuu). Aika makea tuo huivi!

    VastaaPoista