perjantai 10. heinäkuuta 2009

Kissakuva haaste 114: Pehmolelu

Houdinilla ei ole varsinaista pehmolelua. Mieluisin leikkikalu on pieni kova hiiri. Hiiret joutuvatkin aina mystisesti hukkaan. Tähän mennessä on hukattu kaksi valkoista hiirtä, joita ei löydy mistään.

Pehmolelusta käy varmaan kuitenkin pyykkikori. Houdini on tykännyt mönkiä siellä saapumisestaan lähtien. Jostakin kumman syystä se on niin mukava paikka.


Noin muuten täällä on pelattu, neulottu ja luettu. Luettuja sivuja on jo yli 11 000! Heere Be Dragone - huivi on aina vain tekeillä. Pitkään on vain reunat puuttuneet, mutta neulominen ei ole innostanut, koska inhoan aivan erityisesti lyhyin kerrosten neulomista. Ja kaiken huipuksi; ylhäältä ei puuttuisi kuin kymmenisen senttiä ja sitten olisi valmista. Mutta, mutta. LAnka loppuu kesken. Uutta vyyhtiä en enää tuon vuoksi ala ostamaan, joten reuna pitää purkaa ja neuloa uudestaan vähän kapeampana. Saas nähdä milloin se tapahtuu.

3 kommenttia:

  1. Meillä ei ole kokoeroa, mutta painoeroa on ja pentu tykkää paljon rajummastsa leikistä kuin kissa... Onneksi niiden koordinaatiokyvyt ovat ihan eri luokkaa ja kissa pääsee tarpeen mukaan pakoon korkealle. Ehkä hauskin lelu tällä hetkellä on yhdestä halpisneulehupparista (ihan aitoa Dolce&Gabbanaa Turkista...) irrottamani piiiitkä naru. Toiseksi hauskin on ehkä sohvat, niistä kun saa tosi hyvin tartuntapintaa jos tekee mieli saada hepulit.

    VastaaPoista
  2. Mulle tuo pehmolelu aihe ei onnistunut, kun herrat tykkää vähän rajummista leikeistä... Se vuorikangas - haluaisin mieluummin puuvillaa ja erittäin ohutta, se kun on miellyttävämpää paljasta ihoa vasten. Koitan vielä etsiä jostain, mutta onneksi on se vanha mekko varalla. Tai sitten otan jostain vanhasta, ohueksi kuluneesta lakanasta.

    VastaaPoista
  3. Heips Nöppönen, olit jättäny kommenttia Neuleretriittiblogiin, joten tulin nyt infoamaan, että paikasta ois nyt menossa äänestys. En tosin tiiä, että ootko jo perillä asiasta Ravelryn kautta, mutta varmuuden vuoks :). Ja saa levittää sanaa.

    - Lotta

    VastaaPoista