tiistai 17. maaliskuuta 2009

Aamuherätys

On se niin mukavaa herätä aamulla kun ensin näkee unta, että on nukkunut tunnin verran pommiin. Sitten, kun herää, niin yläselkä on kipeä, koska Houdini repi sen verille edellisenä iltana päättäessään haluta heti ja välittömästi pois sylistä. Ja normaalin aamukankeuden lisäksi on alaselkä jumissa totaalisesti; mihinkään ei pysty taipumaan, ei edes istumaan.

Edellisestä huolimatta päivä meni hyvin, vaikkakin selkä on edelleen samassa jamassa kuin aamulla. Onneksi töissä ei tarvitse istua kovin paljon.

Edellisen postauksen jälkeen on tullut luettua viitisen sataa sivua (about), neulottua jokunen kerros huivia, kunnostettua kevaria kesää varten (parempi aloittaa pienestä, kuin tappaa itsensä liian isolla pyörällä) ja painittua koiran kanssa (täysikasvuisessa huskyssa on aika paljon voimaa, etenkin verrattuna 161 senttiseen naisimmeiseen) hyvässä hengessä. Niin, ja suuhun laitettiin keinojuuri implanttia varten viime tiistaina (oma tarinansa sekin).

Kirjat päivittelen sitten joskus. Hirvittää pikkasen mikä on luettujen sivujen saldo vuoden lopussa, etenkin kun nykyisin luen niin vähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti